Fratilor, pe ce lume traim?!

dupa cum prea bine stii, sint o fire mai slaba de ingeras. stiu ca viata aia adevarata e extrem de urita si trista si incerc, pe cit de mult pot, sa stau cit mai departe de ea. nu ca vietuca-mi este numai miere si lapte, dar sint lucruri tragice pe lumea asta de care nu vreau sa aud. pur si simplu. motiv pentru care nu ma uit la stiri. si nici nu citesc ziare, decit acelea care ma intereseaza din motive personale. astfel, incerc sa citesc zilnic (sorry, dar n-am timp in fiecare zi!) un economic dintr-un anumit ziar.
azi, in periplu-mi zilnic de pe meleagurile mediatice, ochii mi-au fugit din greseala pe stirile de ultima ora. da, stirile acelea care in proportie de 90% sint copy/paste-uri ale unor stiri marca stiri-de-la-ora-5-si-mai-noi-pornuturi.
m-am ingrozit. o fetita de 5 ani a fost violata de animalul de tat-su. un alt dobitoc, creator de chiloti, declara in nu stiu ce ziar minunat ca a facut sex in 3 cu ficior-su, moment in care, conform propriilor declaratii, ii admira cu mindrie curu gol (si nu numai) al lui fii-su. un alt caz minunat e cel al unei pakistaneze al carei sot a turnat acid pe ea cindva prin 2000 si, surpriza, a fost achitat.


Fratilor, pe ce lume traim?!

o lume in care imi e teama sa ma gindesc la viitor. o lume in care daca mamica si taticu n-au bani sa-mi cumpere nu stiu ce iaht pe post de masina, e nasol. o lume in care muncesti o viata intreaga cu spor pentru-al tarii viitor si la sfirsitul zilei habar nu ai ce-o sa pui pe masa. o lume in care tupeul e mai cautat decit valoarea. o lume in care nu poti sa profesezi in meseria pe care ti-o doresti pt ca se fac prea multe minarii.
o lume (Iasi/Romanica) pe care, dintr-o prostie numita generic patriotism local impletit cu speranta ca tot ce-am muncit pina acum n-a fost in van, nu vreau s-o parasesc.

Comentarii

  1. Ceea ce e si mai trist e ca aceste stiri ne formeaza. Cand a fost accidentul de langa Iasi, intreaga mea scoala mi-a descris in DETALIU, ce membre au fost amputate sau pe unde se aflau maruntaiele... si faceau tot felul de glume si descrieri pe seama a ceea ce au citit si au vazut in mass media... e TRIST ca un comentariu la romana, o poveste, sau o ecranizare nu mai are nimic de zis unui copil intre 10-17/18 ani, dar ca aceste stiri fac deliciul lumii in care traim.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lumea titularizarii e la fel de minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://dealulcudor.blogspot.com/2010/02/michael-cunningham-hours.html

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare